El CEM EL PAPIOL proposa a les fam√≠lies un casal divertit, econ√≤mic i educatiu per a aquest estiu. El campus d‚Äôaventura es far√† del 27 de juny al 1 de juliol i del 18 al 28 de juliol. √Čs un campus pensat per aquells infants que volen sortir de les activitats esportives rutin√†ries i convencionales. En el medi natural com a prinicpial espai s‚Äôorganitzaran activitats tipus curses d‚Äôorientaci√≥, escalada, raids, sortides en bici entre altres. Una aposta segura per una gaudir d‚Äôun fant√†stic estiu!

Primer pas

Omple el formulari adjunt amb les dades del teu fill/a. Hauràs de fer un per cada nen/a iniciant i acabant el procés per a cadascun

Segon pas

Descarrega, omple i signa el full d’inscripci√≥ que haur√†s de portar per a acabar de formalitzar la contractaci√≥ del casal junt amb la seg√ľent documentaci√≥:

‚óŹ Fotoc√≤pia del llibre de vacunacions del/de la, nen/a (s‚Äôha d‚Äôestar al corrent del calendari de vacunacions).
‚óŹ Fotografia tipus carnet del/de la, nen/a.
‚óŹ Fotoc√≤pia del DNI o passaport del/de la, nen/a, o llibre de fam√≠lia.
‚óŹ Fotoc√≤pia del DNI del pare, de la mare o del/de la, tutor/a.
‚óŹ Fotoc√≤pia de la targeta sanit√†ria del/de la, nen/a.

Signatura del document d‚Äôinscripci√≥ per part del pare, de la mare o del tutor de l’infant. En el cas que l’infant tingui ja 14 anys, tamb√© es requereix la seva signatura.

Tercer pas

Fes el pagament de la teva pre-reserva i no et quedis sense plaça.

Molt important: el pagament s’ha de fer a nom de cada nen que s’inscrigui.

Vols formar part del CEM El Papiol?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM El Papiol a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació