El CEM PAPIOL proposa a les fam√≠lies un casal divertit, econ√≤mic i educatiu per a aquest estiu. El campus de nataci√≥ art√≠stica, que es far√† del 4 de juliol al 22 de juliol, √©s un campus de tecnificaci√≥ on es treballaran tots els aspectes que integren la nataci√≥ art√≠stica: T√©cnica, dansa, figures, balls‚Ķ Hi poden participar els infants que realitzen l‚Äôesport durant el curs i tamb√© infants que no el practiquin i que tinguin ganes d‚Äôaprendre‚Äôl. Tamb√© es realitzen activitats l√ļdiques i recreatives.

Primer pas

Omple el formulari adjunt amb les dades del teu fill/a. Hauràs de fer un per cada nen/a iniciant i acabant el procés per a cadascun

Segon pas

Descarrega, omple i signa el full d’inscripci√≥ que haur√†s de portar per a acabar de formalitzar la contractaci√≥ del casal junt amb la seg√ľent documentaci√≥:

‚óŹ Fotoc√≤pia del llibre de vacunacions del/de la, nen/a (s‚Äôha d‚Äôestar al corrent del calendari de vacunacions).
‚óŹ Fotografia tipus carnet del/de la, nen/a.
‚óŹ Fotoc√≤pia del DNI o passaport del/de la, nen/a, o llibre de fam√≠lia.
‚óŹ Fotoc√≤pia del DNI del pare, de la mare o del/de la, tutor/a.
‚óŹ Fotoc√≤pia de la targeta sanit√†ria del/de la, nen/a.

Signatura del document d‚Äôinscripci√≥ per part del pare, de la mare o del tutor de l’infant. En el cas que l’infant tingui ja 14 anys, tamb√© es requereix la seva signatura.

Tercer pas

Fes el pagament de la teva pre-reserva i no et quedis sense plaça.

Molt important: el pagament s’ha de fer a nom de cada nen que s’inscrigui.

Vols formar part del CEM El Papiol?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM El Papiol a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació