Activitats Dirigides

Zumba

Zumba

Activitat on es realitzen coreografies senzilles coordinant els moviments del tren inferior i superior.

Tonificació

Tonificació

Activitat que consisteix a realitzar un treball físic complet seguint una seqüència d'exercicis que tenen com a base principal les pujades i baixades en una plataforma rectangular elevada del terra.

Virtual Cycling

Virtual Cycling

Treball amb un monitor virtual on es treballa exercici aeròbic amb diferents intensitats seguint el ritme de la música amb la bicicleta estàtica

Aquagym

Aquagym

Activitat que comporta una millora de la condició física cardiovascular i muscular a conseqüència d'una activitat continuada i d'intensitat moderada.

Boxa

Boxa

Entrenament antiestrès, enèrgic, accessible a tothom, utilitzant la boxa com a fil conductor en sessions d'entrenament d'alta intensitat de 45' amb el coach i grups reduïts.

HIIT

HIIT

Entrenament intervàl·lic on treballem totes les cadenes musculars amb material específic i amb el pes corporal.

Ioga

Ioga

Les sessions es basen en postures (asanes) que fan treballar el cos (força, flexibilitat i equilibri) i la ment (voluntat, concentració i relaxació).

GAC

GAC

Activitat que combina diferents exercicis de resistència muscular però centrats exclusivament en els Glutis, les Abdominals i les Cames.

Fit Kids

Fit Kids

Activitat dirigida per a joves de 5 a 10 anys on es desenvolupen les habilitats motrius i la coordinació amb exercicis físics i jocs on sempre es busca diversió.

Cycling

Cycling

Es realitza a una sala amb bicicletes estàtiques especialment dissenyades per a aquesta activitat.

Zumba Family

Zumba

Activitat on es realitzen coreografies senzilles coordinant els moviments del tren inferior i superior.

Body Pump

Classe amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos, on es treballen els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness, com per exemple squats, presses, elevacions i curs. Consta de 10 tracks amb bona música per tal de motivar i aconseguir els resultats buscats per l’usuari/a.

Càrdio Tono

Càrdio Tono

És una activitat molt dinàmica que combina la diversió d'una classe en grup amb el treball cardiovascular i la tonificació general de tot el cos.

Pilates

Pilates

És un sistema de condicionament físic molt complet on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda

Small group

Small group

Entrenaments per a grups reduïts amb un entrenador expert.

Step

Step

Programa d'entrenament de baix impacte a on es realitzen exercicis pujant i baixant d'una plataforma ajustable, amb l'objectiu de fer un treball cardiovascular i muscular.

Abdominals

Abdominals

És una activitat d'assessorament pel tècnic de sala on us guiarà i ensenyarà diferents tècniques per fer abdominals correctament on intervenen els abdominals hipopressius, isomètrics i dinàmics.

Estiraments

Estiraments

Sessió on treballarem, per escalfar, rangs amplis de mobilitat de les articulacions per poder passar a elongar de manera lenta i continua una zona acompanyada d’un treball d'elasticitat muscular més o menys important. Buscarem un bon treball postural i concepció del propi cos.

Reserva la teva activitat dirigida:

Vols formar part del CEM El Papiol?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM El Papiol a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació