Activitats Dirigides

Zumba

Zumba

Activitat on es realitzen coreografies senzilles coordinant els moviments del tren inferior i superior.

Boot Camp

Boot Camp

El Boot Camp és un entrenament d'alta intensitat que ofereix resultats de tonificació a tot el teu cos, ja que combina interval de sprint, amb exercicis amb el pes corporal i d'alta intensitat com coses i cops de puny.

Virtual Cycling

Virtual Cycling

Treball amb un monitor virtual on es treballa exercici aeròbic amb diferents intensitats seguint el ritme de la música amb la bicicleta estàtica

Aquagym

Aquagym

Activitat que comporta una millora de la condició física cardiovascular i muscular a conseqüència d'una activitat continuada i d'intensitat moderada.

Boxa

Boxa

Entrenament antiestrès, enèrgic, accessible a tothom, utilitzant la boxa com a fil conductor en sessions d'entrenament d'alta intensitat de 45' amb el coach i grups reduïts.

TBC

TBC

Classe de tonificació de tot el cos

Ioga

Ioga

Les sessions es basen en postures (asanes) que fan treballar el cos (força, flexibilitat i equilibri) i la ment (voluntat, concentració i relaxació).

GAC

GAC

Activitat que combina diferents exercicis de resistència muscular però centrats exclusivament en els Glutis, les Abdominals i les Cames.

Fit Kids

Fit Kids

Activitat dirigida per a joves de 5 a 10 anys on es desenvolupen les habilitats motrius i la coordinació amb exercicis físics i jocs on sempre es busca diversió.

Cycling

Cycling

Es realitza a una sala amb bicicletes estàtiques especialment dissenyades per a aquesta activitat.

TRX

TRX

Entrenament en suspensió, suspensió o TRX, són els exercicis funcionals que es realitzen a través de l'arnés subjecte per un punt d'anclatge, ajustable no elàstic fabricat de diferents materials que permet realitzar un entrenament complet per a tot el cos utilitzant el teu propi pes.

Body Pump

Classe amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos, on es treballen els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness, com per exemple squats, presses, elevacions i curs. Consta de 10 tracks amb bona música per tal de motivar i aconseguir els resultats buscats per l’usuari/a.

Boxing Funcional

Boxing Funcional

És un tipus d'entrenament que es basa en Small Grup Training, és a dir, exercici dissenyat per grups reduïts. Aquest tipus d'entrenament sorgeix de la tendència del mercat cap a la preferència del tracte personalitzat, així com l'auge de l'entrenament funcional d'alta intensitat. Barreja exercicis funcionals amb cops el sac de boxa.

Pilates

Pilates

És un sistema de condicionament físic molt complet on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda

Danses urbanes

Danses urbanes

Activitat infantil on realitzaran conjunt de manifestacions culturals en forma de dansa, performances i creacions coreogràfiques

Hipopressius

Hipopressius

La gimnàstica abdominal hipopressiva (GAH) és un sistema de tonificació de la musculatura abdominal, del sol pelvià i dels estabilitzadors de la columna

Abdominals

Abdominals

És una activitat d'assessorament pel tècnic de sala on us guiarà i ensenyarà diferents tècniques per fer abdominals correctament on intervenen els abdominals hipopressius, isomètrics i dinàmics.

Estiraments

Estiraments

Sessió on treballarem, per escalfar, rangs amplis de mobilitat de les articulacions per poder passar a elongar de manera lenta i continua una zona acompanyada d’un treball d'elasticitat muscular més o menys important. Buscarem un bon treball postural i concepció del propi cos.

Abdominals + Estiraments

Abdominals + Estiraments

Treball de força a tota la part del CORE que finalitzarem amb estiraments.

Tai-txi

Tai-Txi

Forma d'exercici xinès tradicional per la ment i el cos, i de meditació que utilitza sèries lentes de moviments corporals i respiració controlada. El Tai-Txi es realitza per millorar l'equilibri, la flexibilitat, la força muscular i la salut en general.

Attack

Attack

Entrenament inspirat en moviment de diferents esports que millora la resistència cardiovascular, la força i potència muscular. És una classe intensa d'entrenament d'intervals que combina moviments aeròbics atlètics amb exercicis de força i estabilització postural.

Strong

Strong

Classe on treballaràs totes les parts del cos de diferents formes ja sigui al ritme de la música, en circuits. El seu objectiu es treballar la força i la mobilitat

Cardiobox

Cardiobox

És un programa d'exercicis cardiovasculars que es realitza en grup i consisteix en realitzar moviments de diferents arts marcials com el taekwondo, karate, capoeira, muay thay (boxa tailandes), tai-txi o boxa, entre d'altres, a través de coreogradies amb música.

Aquafons

Aquafons

Treball aeròbic i de força en suspensió a la piscina profunda i amb diferents materials

Reserva la teva activitat dirigida:

Vols formar part del CEM El Papiol?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM El Papiol a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació