Serveis del CEM

La nostra oferta de serveis és el complement ideal per a cuidar-te i ajudar-te a gaudir d'una millor salut

Servei de Lloguer de taquilles

Disposem de guixetes tant d’ús puntual (que funcionen amb monedes o candaus) com de lloguer perquè te n’oblidis d’anar carregant la bossa.
Més informació

UVA

Cabina per al bronzejat del cos mitjançant l’exposició de raigs UVA. A més de tenir un color bronzejat tot l’any, afavoreix la producció de vitamina D a la pell. Les sessions són de 10'.
Més informació

Servei d'estètica

Un espai de benestar i salut al teu abast. Descobreix les nostres propostes per cuidar-te al teu CEM.
Més informació

Servei de fisioteràpia

El servei de fisioteràpia i osteopatia és una disciplina de la Salut que ofereix el CEM com a alternativa terapèutica no farmacològica, per pal·liar símptomes de múltiples dolències o malalties, per mitjà de l'exercici terapèutic.
Per demanar una cita, dirigeix-te a la recepció del centre.

Les comunitats del teu CEM

Forma part de les comunitats que més t’agradin i estigues sempre informat de totes les activitats i novetats. La teva xarxa social específica del teu CEM. Més diversió!
Les comunitats

Les APPs del CEM

Aquí tens les tres APPs imprescindibles per estar totalment activat. Descarrega l’APP de VG, l’APP de Playtomic i l’APP de Food.
Veure més

Servei de mainadera

Servei de recollida d’infants a l’escola i acompanyament al centre esportius per a que gaudeixin d’algun dels nostres serveis. Perquè sabem que donar-te un cop de mà amb els nens és un plus afegit
Més informació

Casal infantils

Enfocats segons una temàtica, el casal de Setmana Santa, estiu i Nadal són l'opció idònia pels períodes de vacances.

Entrenament Personal

Amb el servei d'entrenament personal els nostres professionals us planificaran un programa totalment adaptat a la vostra condició física i objectius. A més, us acompanyaran en tot el camí per a què assolir aquests objectius sigui més fàcil.
Un cop seleccionat i comprat l'entrenament personal, ja podràs realitzar la reserva a la recepció del teu centre.
Seleccionar entrenament

Classes de pàdel

El pàdel és un esport on l’aspecte social i familiar adquireix un protagonisme que no veiem en altres activitats i és per això és una alternativa de practicar esport lúdic-competitiu. Per això t’oferim un servei professional de classes per nivells. Per a més informació i contractació, adreça’t a la recepció del centre.
Més informació

Vols formar part del CEM El Papiol?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM El Papiol a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació

Hola! 👋

Et podem ajudar?

Nom