El CEM Papiol proposa a les famílies un campus divertit, econòmic i educatiu per a aquest estiu. El campus de pàdel, que es farà del 4 de juliol al 22 de juliol, és una alternativa pedagógica molt interessant per al temps de vacances dels infants. L’estructura del nostre casal es la següent:
- De 9 a 10:15h: perfeccionament de les tècniques de pàdel. - De 10:15h a 10:45h: esmorzar. - De 10:45h a 12h: tècniques de partit, normes de joc i partit. - De 12h a 13h piscina i recollida Us hi esperem!

Primer pas

Omple el formulari adjunt amb les dades del teu fill/a. Hauràs de fer un per cada nen/a iniciant i acabant el procés per a cadascun

Segon pas

Descarrega, omple i signa el full d’inscripció que hauràs de portar per a acabar de formalitzar la contractació del casal junt amb la següent documentació:

● Fotocòpia del llibre de vacunacions del/de la, nen/a (s’ha d’estar al corrent del calendari de vacunacions).
● Fotografia tipus carnet del/de la, nen/a.
● Fotocòpia del DNI o passaport del/de la, nen/a, o llibre de família.
● Fotocòpia del DNI del pare, de la mare o del/de la, tutor/a.
● Fotocòpia de la targeta sanitària del/de la, nen/a.

Signatura del document d’inscripció per part del pare, de la mare o del tutor de l’infant. En el cas que l’infant tingui ja 14 anys, també es requereix la seva signatura.

Tercer pas

Fes el pagament de la teva pre-reserva i no et quedis sense plaça.

Molt important: el pagament s’ha de fer a nom de cada nen que s’inscrigui.

Vols formar part del CEM El Papiol?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM El Papiol a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació